
Sada 3 nožů Opinel

Troubu si předehřejeme na 180°C.
Bílky si oddělíme od žloutků.
Žloutky vyšleháme s medem a olejem a z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh.
Ke žloutkům přimícháme, šťávu z citronu, mouku, prášek do pečiva,sodu, vanilkový extrakt, skořici, mrkev, ořechy a kokos.
Do směsi potom opatrně zapracujeme sníh.
Těsto rovnoměrně rozprostřeme do vymazané formy typu srnčí hřbet.
Pečeme při 170–180°C cca 50–60 minut.
Poté necháme chléb vychladnout a zdobíme tvarohem vyšlehaným se stévií.
Získejte sezónní recepty a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
jedla jsem to spíše jako koláč, ale bylo moc chutný, pekla jsem pouze z poloviční dávky, myslím, že to bohatě stačí, na vrch jsem dala zakysanou smetanu místo tvarohu
Moc dobré!
Výborný