![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Troubu si předehřejeme na 180°C.
Bílky si oddělíme od žloutků.
Žloutky vyšleháme s medem a olejem a z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh.
Ke žloutkům přimícháme, šťávu z citronu, mouku, prášek do pečiva,sodu, vanilkový extrakt, skořici, mrkev, ořechy a kokos.
Do směsi potom opatrně zapracujeme sníh.
Těsto rovnoměrně rozprostřeme do vymazané formy typu srnčí hřbet.
Pečeme při 170–180°C cca 50–60 minut.
Poté necháme chléb vychladnout a zdobíme tvarohem vyšlehaným se stévií.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Udělala jsem beránka z poloviční dávky, musela jsem přidat ještě 50g jogurt, ale na mě moc kokosové a celkově bych příště vynechala sodu.
mňamka
Výborný, jen jsem místo 150g kokosu dala 100g mandlí a 50g kokosu. Každý nakrojený kousek jsem pak zvlášť pomazala krémem z tvarohu, citronove kury a vanilkového extraktu. 🙂