
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Troubu si předehřejeme na 180°C.
Bílky si oddělíme od žloutků.
Žloutky vyšleháme s medem a olejem a z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh.
Ke žloutkům přimícháme, šťávu z citronu, mouku, prášek do pečiva,sodu, vanilkový extrakt, skořici, mrkev, ořechy a kokos.
Do směsi potom opatrně zapracujeme sníh.
Těsto rovnoměrně rozprostřeme do vymazané formy typu srnčí hřbet.
Pečeme při 170–180°C cca 50–60 minut.
Poté necháme chléb vychladnout a zdobíme tvarohem vyšlehaným se stévií.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Lahodné. 😀
Automaticky přeloženo z Maďarštiny
Výborný. Moc nám chutnal
Dělala jsem jako koláč a polila bílou čokoládou
Automaticky přeloženo z slovenštiny