![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Bílky oddělte od žloutků.
Z bílků a špetky soli vyšlehejte šlehačem tuhý sníh a dejte zatím stranou.
Do větší mísy prosyjte celozrnnou špaldovou mouku, přidejte prášek do pečiva a zamíchejte.
V jiné míse vyšlehejte žloutky s medem do světlé pěny a přilijte k moučné směsi. Pořádně promíchejte.
Přidejte mléko a olej a opět pořádně promíchejte.
Po lžících přidávejte sníh a opatrně ho zapracujte do těsta.
Těsto přemístěte do řádně vymazané a vysypané formy na beránka.
Pečte ve předehřáté troubě na 175°C cca 55 minut.
*Použili jsme keramickou formu na beránka s poklopem o délce cca 28 cm.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Skvělý !!
vyborne 😍😍😍udělala jsem 3 ❤️
Automaticky přeloženo
Moc dobrý beránek. Upekla jsem dva.