
Jíme zdravě pod jednou pokličkou se slevou 65 %

Brambory ve slupce dejte do osolené vody, tu přiveďte k varu a brambory uvařte na středním plameni (potrvá to cca 1 hodinu).
Mezitím si v pánvi na středním plameni rozehřejte 20 g ghí, přidejte cibuli a opékejte cca 2 minuty. Poté přidejte žampiony a sušené houby a opékejte dalších 15 minut. Následně směs osolte, opepřete a přidejte tymián.
Hotové brambory rozšťouchejte, přidejte k nim houbovou směs a mouku a pečlivě zamíchejte.
Z těsta tvarujte placičky a opékejte je na pánvi na zbytku ghí (z každé strany cca 4 minuty na středním plameni).
Nakonec si připravte omáčku: Kopr nasekejte nahrubo a smíchejte jej s mandlovým jogurtem, olejem, citronovou šťávou, solí a pepřem.
Hotové bramborové placky podávejte s připravenou omáčkou.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborné zpestření jídelní
Luxusni jen s dipem,ale skvele i jako priloha. Jdou pouzit jakekoliv houby.
výborné, chutnaly i našim 3 letým dcerám.