HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 554 kcal
  • 15 g bílkovin
  • 18 g tuků
  • 78 g sacharidů

Extra vstřebatelný Hořčík pro ten nejkvalitnější spánek

  • Jednička na trhu
  • Zatočí s únavou
  • Pomůže od křečí
Více informací

Suroviny

4 kusy

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Brambory ve slupce dejte do osolené vody, tu přiveďte k varu a brambory uvařte na středním plameni (potrvá to cca 1 hodinu).

2

Mezitím si v pánvi na středním plameni rozehřejte 20 g ghí, přidejte cibuli a opékejte cca 2 minuty. Poté přidejte žampiony a sušené houby a opékejte dalších 15 minut. Následně směs osolte, opepřete a přidejte tymián.

3

Hotové brambory rozšťouchejte, přidejte k nim houbovou směs a mouku a pečlivě zamíchejte.

4

Z těsta tvarujte placičky a opékejte je na pánvi na zbytku ghí (z každé strany cca 4 minuty na středním plameni).

5

Nakonec si připravte omáčku: Kopr nasekejte nahrubo a smíchejte jej s mandlovým jogurtem, olejem, citronovou šťávou, solí a pepřem.

6

Hotové bramborové placky podávejte s připravenou omáčkou.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Václav Polívka
22. června 2023

Nic moc, takové bez chuti...

Zuzanka Neckářová
18. března 2023

Výborné zpestření jídelní

Jana Posoltová
02. května 2020

Luxusni jen s dipem,ale skvele i jako priloha. Jdou pouzit jakekoliv houby.

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních