
Papriky plněné tuňákem
10 min
0 min
Snadné
2 kusy
Máte rádi plněnou zeleninu? Pak zkuste naše plněné papriky s tuňákem. Společně s rýží tvoří tuňák skutečně vydatný pokrm, který máte hotový za deset minut a hodí se i do parných letních dní, protože se podává bez tepelné úpravy. Hodí se jako svačinka i lehká večeře a zkuste k paprikám zakousnout celozrnné pečivo.

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 320 Kcal
- 23 g bílkovin
- 7 g tuků
- 42 g sacharidů
Suroviny
2 kusy
Štítky
Postup přípravy
1
Instantní rýži si zalejeme horkou vodou a necháme chvíli odstát, dokud se všechna voda nevsákne (pokud ji moc přelijeme tak rýži jen zcedíme).
2
Odřízneme si vršky od paprik a zbavíme je jader.
3
Stranou v misce si smícháme rýži tuňáka, sůl, petrželku a hrášek a ricottu.
4
Papriky plníme tuňákovou směsí a podáváme samostatně nebo s celozrnným pečivem.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborné!
Vynikající, zasytí.
Rychly, chutny a dost aj syty obed :) mnam