HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 528 kcal
  • 47,9 g bílkovin
  • 18,4 g tuků
  • 36,3 g sacharidů

Extra vstřebatelný Hořčík pro ten nejkvalitnější spánek

  • Jednička na trhu
  • Zatočí s únavou
  • Pomůže od křečí
Více informací

Suroviny

2 porce

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Candáta vyndejte alespoň hodinu předem z lednice, aby maso mělo pokojovou teplotu.

2

Hrášek dejte do mísy, zalijte teplou vodou a nechte rozmrazit. Pak jej nechte na cedníku okapat.

3

Cibuli a bramboru oloupejte a nakrájejte na malé kostičky.

4

Rozehřejte olej a nakrájenou cibuli a bramboru na středně silném plameni orestujte dozlatova.

5

Přidejte hrášek, zalijte vývarem a vařte 15 minut, dokud zelenina nezměkne.

6

K uvařené směsi přidejte kopr a mátu a rozmixujte na jemný krém. Podle chuti osolte a opepřete.

7

Candáta nakrájejte na filety. Potřete olejem, rozpalte pánev a filety na středně silném plameni grilujte 5 minut z obou stran. Podle chuti osolte a opepřete.

8

Podávejte s hráškovým pyré.

TIP
Pokrm ozdobte hrstí čerstvého hrášku, několika snítkami čerstvého kopru a pár lístky čerstvé máty.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Lucik Lucik
03. února 2023

výborně

Automaticky přeloženo

Ňufka Ňufka
11. ledna 2022

Půjčila jsem si z receptu jen to pyré a udělala ho ke kuřecí kapse s rajčaty a mozzarelou. Jen máty jsem nakonec dala více , než hrst, aby byla více cítit a byla to velká mňamka😋

Veronika Ondráčková
05. února 2021

Vynikající,jeste jsem přidala pečené brambory ve slupce s pecenou mrkvi a moc jsme si posmakli 😋

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních