![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Candáta vyndejte alespoň hodinu předem z lednice, aby maso mělo pokojovou teplotu.
Hrášek dejte do mísy, zalijte teplou vodou a nechte rozmrazit. Pak jej nechte na cedníku okapat.
Cibuli a bramboru oloupejte a nakrájejte na malé kostičky.
Rozehřejte olej a nakrájenou cibuli a bramboru na středně silném plameni orestujte dozlatova.
Přidejte hrášek, zalijte vývarem a vařte 15 minut, dokud zelenina nezměkne.
K uvařené směsi přidejte kopr a mátu a rozmixujte na jemný krém. Podle chuti osolte a opepřete.
Candáta nakrájejte na filety. Potřete olejem, rozpalte pánev a filety na středně silném plameni grilujte 5 minut z obou stran. Podle chuti osolte a opepřete.
Podávejte s hráškovým pyré.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
výborně
Automaticky přeloženo
Půjčila jsem si z receptu jen to pyré a udělala ho ke kuřecí kapse s rajčaty a mozzarelou. Jen máty jsem nakonec dala více , než hrst, aby byla více cítit a byla to velká mňamka😋
Vynikající,jeste jsem přidala pečené brambory ve slupce s pecenou mrkvi a moc jsme si posmakli 😋