
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Candáta vyndejte alespoň hodinu předem z lednice, aby maso mělo pokojovou teplotu.
Hrášek dejte do mísy, zalijte teplou vodou a nechte rozmrazit. Pak jej nechte na cedníku okapat.
Cibuli a bramboru oloupejte a nakrájejte na malé kostičky.
Rozehřejte olej a nakrájenou cibuli a bramboru na středně silném plameni orestujte dozlatova.
Přidejte hrášek, zalijte vývarem a vařte 15 minut, dokud zelenina nezměkne.
K uvařené směsi přidejte kopr a mátu a rozmixujte na jemný krém. Podle chuti osolte a opepřete.
Candáta nakrájejte na filety. Potřete olejem, rozpalte pánev a filety na středně silném plameni grilujte 5 minut z obou stran. Podle chuti osolte a opepřete.
Podávejte s hráškovým pyré.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
výborně
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Půjčila jsem si z receptu jen to pyré a udělala ho ke kuřecí kapse s rajčaty a mozzarelou. Jen máty jsem nakonec dala více , než hrst, aby byla více cítit a byla to velká mňamka😋
Vynikající,jeste jsem přidala pečené brambory ve slupce s pecenou mrkvi a moc jsme si posmakli 😋