🥳     Fitrecepty se mění na JÍME ZDRAVĚ. Nové jméno, web a mnohem víc.    Přečtěte si příběh o změně
HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 474 Kcal
  • 12 g bílkovin
  • 20 g tuků
  • 61 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

1 porce

Štítky

Postup přípravy

1

Celer, mrkev a petržel oloupejte a nakrájejte na menší kousky zhruba o velikosti palce.

2

Cibuli oloupejte, pórek očistěte a obojí nakrájejte na stejně velké kusy jako kořenovou zeleninu.

3

Ve větším hrnci rozpalte 2 lžíce másla a do hrnce hned přidejte nakrájenou zeleninu, zamíchejte a restujte zhruba 4 minuty.

4

Do vývaru dejte jakékoliv zbytky zeleniny, které máte zrovna po ruce.

5

Základ vývaru by však vždy měla tvořit kořenová zelenina – mrkev, celer, petržel.

6

Z tohoto receptu vytvoříte zhruba 1,5 litru vývaru.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

michaela-ledvinova
22. června 2020

Můj první Fitrecept. Trošku jsem polévku pozměnila rozmixovanim a posypem parmazanu. Byla luxusní 😊

hodnocení_1182354
Deni Lajčáková
21. června 2020

veľmi veľmi dobrá!🤤

Valerievan
30. dubna 2020

výborná polévka... jednoduchá a chutná ...

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních