![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Celer, mrkev a petržel oloupejte a nakrájejte na menší kousky zhruba o velikosti palce.
Cibuli oloupejte, pórek očistěte a obojí nakrájejte na stejně velké kusy jako kořenovou zeleninu.
Ve větším hrnci rozpalte 2 lžíce másla a do hrnce hned přidejte nakrájenou zeleninu, zamíchejte a restujte zhruba 4 minuty.
Do vývaru dejte jakékoliv zbytky zeleniny, které máte zrovna po ruce.
Základ vývaru by však vždy měla tvořit kořenová zelenina – mrkev, celer, petržel.
Z tohoto receptu vytvoříte zhruba 1,5 litru vývaru.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Neúplný postup - restujte 4 minuty a dál? Dál nalít 1,5l vody? Vařit 2hod? Nebo jak dlouho?
Super a navíc jednoduché
Já si polévku na konci rozmixovala, přidala bílý pepř a byla výborná