HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 474 kcal
  • 12 g bílkovin
  • 20 g tuků
  • 61 g sacharidů

Více než 1 000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5 000 Kč)

  • Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
  • Vařte z lednice či ze spíže
  • Oblíbené recepty dostupné offline
Vyzkoušet ZDARMA až na 30 dní

Suroviny

1 porce

Postup přípravy

1

Celer, mrkev a petržel oloupejte a nakrájejte na menší kousky zhruba o velikosti palce.

2

Cibuli oloupejte, pórek očistěte a obojí nakrájejte na stejně velké kusy jako kořenovou zeleninu.

3

Ve větším hrnci rozpalte 2 lžíce másla a do hrnce hned přidejte nakrájenou zeleninu, zamíchejte a restujte zhruba 4 minuty.

4

Do vývaru dejte jakékoliv zbytky zeleniny, které máte zrovna po ruce.

5

Základ vývaru by však vždy měla tvořit kořenová zelenina – mrkev, celer, petržel.

6

Z tohoto receptu vytvoříte zhruba 1,5 litru vývaru.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Miloš Buřt
07. října 2023

Neúplný postup - restujte 4 minuty a dál? Dál nalít 1,5l vody? Vařit 2hod? Nebo jak dlouho?

Michaela Marešová
18. srpna 2022

Super a navíc jednoduché

hodnocení_1135170
Michaela Faldíková
02. května 2021

Já si polévku na konci rozmixovala, přidala bílý pepř a byla výborná

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních