![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Jarní cibulky nasekejte najemno. Poté si v hrnci rozehřejte 1 lžíci řepkového oleje, přidejte nasekanou cibulku a opékejte ji 2 minuty na středním plameni. Následně do hrnce přidejte nastrouhaný zázvor a nakrájenou mrkev a vše opékejte ještě 10 minut. Po této době vše zalijte zeleninovým vývarem, přiveďte k varu, poté ztlumte plamen na střední stupeň a vařte do změknutí mrkve (potrvá to přibližně 25 minut).
Po uvaření polévku odstavte a nechte chvíli vychladnout. Poté ji rozmixujte ponorným mixérem dohladka a na závěr ji dochuťte solí, pepřem, mletým chilli a pomerančovou šťávou.
Hotovou polévku rozdělte do 3 talířů, každou porci ozdobte 1 lžící zakysané smetany a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Chutná
vynikající, ta sladká chuť s chilli
mňamka