
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Jarní cibulky nasekejte najemno. Poté si v hrnci rozehřejte 1 lžíci řepkového oleje, přidejte nasekanou cibulku a opékejte ji 2 minuty na středním plameni. Následně do hrnce přidejte nastrouhaný zázvor a nakrájenou mrkev a vše opékejte ještě 10 minut. Po této době vše zalijte zeleninovým vývarem, přiveďte k varu, poté ztlumte plamen na střední stupeň a vařte do změknutí mrkve (potrvá to přibližně 25 minut).
Po uvaření polévku odstavte a nechte chvíli vychladnout. Poté ji rozmixujte ponorným mixérem dohladka a na závěr ji dochuťte solí, pepřem, mletým chilli a pomerančovou šťávou.
Hotovou polévku rozdělte do 3 talířů, každou porci ozdobte 1 lžící zakysané smetany a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
vynikající, ta sladká chuť s chilli
mňamka
Lahodné
Automaticky přeloženo z polštiny