![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Pastinák, celer, cibuli, česnek a brambory oloupejte a nakrájejte na malé kostičky.
Ve větším hrnci rozpalte olej. Nejdříve na středním plameni dozlatova orestujte cibuli a česnek, poté přimíchejte všechnu nakrájenou zeleninu a opékejte dalších 5 minut.
Zalijte vývarem, přidejte sůl a vařte na mírném plameni 20 minut, dokud zelenina nezměkne. Pak vše rozmixujte tyčovým mixérem na jemný krém.
Polévku dochuťte smetanou, bílým pepřem a případně další solí.
Ozdobte snítkou čerstvého tymiánu, červeným pepřem, zakápněte smetanou a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
V receptu není uvedeno množství pastiňáku, nebo jsem přehlédla? 🙃🙂