
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Pastinák, celer, cibuli, česnek a brambory oloupejte a nakrájejte na malé kostičky.
Ve větším hrnci rozpalte olej. Nejdříve na středním plameni dozlatova orestujte cibuli a česnek, poté přimíchejte všechnu nakrájenou zeleninu a opékejte dalších 5 minut.
Zalijte vývarem, přidejte sůl a vařte na mírném plameni 20 minut, dokud zelenina nezměkne. Pak vše rozmixujte tyčovým mixérem na jemný krém.
Polévku dochuťte smetanou, bílým pepřem a případně další solí.
Ozdobte snítkou čerstvého tymiánu, červeným pepřem, zakápněte smetanou a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
V receptu není uvedeno množství pastiňáku, nebo jsem přehlédla? 🙃🙂