🥳     Fitrecepty se mění na JÍME ZDRAVĚ. Nové jméno, web a mnohem víc.    Přečtěte si příběh o změně
HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Brambor

Brambory – největší objev lidstva z Jižní Ameriky a existuje jich velké množství odrůd. Zklamání při jejich vaření předejdete znalostí varných typů A, B a C a jejich možností využití. Neobsahují žádný tuk, za to hodně vlákniny, a mají méně sušiny než obiloviny, proto jsou dietní. Působí proti kardiovaskulárním chorobám, kožním onemocněním i cukrovce. Budete mít po nich pevné nervy! Základní úprava: Při škrábání zapomeňte na nůž. Pokud už chcete odstranit šlupku, použijte škrabku. A nebo ani tu. Nové brambory vařte s ní a s kmínem, získáte tak spoustu živin navíc. Čím méně vody, tím lépe. Můžete ji pak použít do polévek či omáček. Vyvarujte se hodně naklíčených hlíz.

Recepty, které obsahují Brambor