![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Nejprve si oloupejte brambory.
Oloupané brambory a uzené tofu nakrájejte na menší kostky (cca 1cm) a cibuli nakrájejte najemno.
Následně ve větším hrnci rozehřejte 2 lžíce olivového oleje na středním plameni. Jakmile je olej rozpálený, vložte do hrnce nakrájenou cibuli a opékejte na středním plameni 2–3 minuty.
Po opečení cibule přidejte do hrnce nakrájené tofu, brambory a kmín a vše opékejte na středním plameni další 2–3 minuty.
Poté do pánve přidejte rajčatový protlak a sladkou papriku, vše zalijte 800 ml vývaru, přidejte sterilované zelí, bobkový list, sůl a pepř. Hrnec přiklopte pokličkou a směs vařte na středním plameni 12–15 minut.
Jakmile jsou brambory v polévce měkké, stáhněte plamen na mírný, přilijte sójovou smetanu a vše ještě 3 minuty povařte na mírném plameni.
Hotovou polévku rozdělte do 4 talířů a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Super zelňačka :-)