🥳     Fitrecepty se mění na JÍME ZDRAVĚ. Nové jméno, web a mnohem víc.    Přečtěte si příběh o změně
HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Cibule

Cibule byla poprvé pěstovaná v západni Asii. Cibule kuchyňská existuje v mnoha odrůdách, které se od sebe liší barvou i tvarem. Cibule je přírodním zdrojem zdraví. Působí přírodní antibiotikum bez vedlejších účinků, a proto vedle kuchyně ji využijete jako domácího lékaře první pomoci při nachlazení. Je plná především vit. C, B a flovonoidů. Udržuje zdravý nervový systém, kůži a sliznici, zmírňuje alergie, snižuje cholesterol vysoký krevní tlak. Na organismus působí desinfekčně. Základní úprava: Cibule jako taková je základní surovinou většiny jídel. Ať už připravujete maso, nebo omáčku na těstoviny, cibule je základ. Chutná vařená, smažená i pečená, i když nejvíce živin si uchovová přeci jenom jako syrová.

Recepty, které obsahují Cibule