HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě ve městě i na venkově se slevou 80 %

Strana 78Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 216 kcal
  • 7 g bílkovin
  • 15 g tuků
  • 13 g sacharidů

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací

Suroviny

4 porce

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Ve větším hrnci rozehřejte 2 lžíce oleje. Přidejte najemno nasekanou cibuli a zprudka opékejte na vyšším plameni cca 1–3 minuty. Poté zmírněte sílu plamene a do hrnce přidejte utřené stroužky česneku, promíchejte a nechte česnek zatáhnout (potrvá to 1–2 minuty).

2

Do hrnce přisypte římský kmín, bazalku, koriandr a kari koření. Promíchejte a ihned poté přilijte 700 ml vývaru. Hrnec přiklopte pokličkou a směs přiveďte k varu. Do vroucí směsi vhoďte špenátové listy, opět přiklopte a nechte 10 minut provařit na mírném plameni.

3

Uvařenou směs odstavte, nechte vychladnout a tyčovým mixérem rozmixujte. Polévku dochuťte solí, pepřem a limetkovou šťávou.

4

Hotovou polévku rozdělte do 4 talířů a podávejte se lžičkou tahini.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Vlastice
24. března 2021

výborná polévka bez jediné chybičky!

terezka.pf
21. března 2021

Skvělá polévka, celkem výrazná chuť díky koření.

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních