![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Ve větším hrnci rozehřejte 2 lžíce oleje. Přidejte najemno nasekanou cibuli a zprudka opékejte na vyšším plameni cca 1–3 minuty. Poté zmírněte sílu plamene a do hrnce přidejte utřené stroužky česneku, promíchejte a nechte česnek zatáhnout (potrvá to 1–2 minuty).
Do hrnce přisypte římský kmín, bazalku, koriandr a kari koření. Promíchejte a ihned poté přilijte 700 ml vývaru. Hrnec přiklopte pokličkou a směs přiveďte k varu. Do vroucí směsi vhoďte špenátové listy, opět přiklopte a nechte 10 minut provařit na mírném plameni.
Uvařenou směs odstavte, nechte vychladnout a tyčovým mixérem rozmixujte. Polévku dochuťte solí, pepřem a limetkovou šťávou.
Hotovou polévku rozdělte do 4 talířů a podávejte se lžičkou tahini.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
výborná polévka bez jediné chybičky!
Skvělá polévka, celkem výrazná chuť díky koření.