![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Nejprve si uvařte vejce natvrdo: Na vysokém stupni plamene přiveďte k varu osolenou vodu. Jakmile začne voda vřít, vložte do ní vejce a vařte je 8–9 minut na silném plameni.
Mezitím si nakrájejte cibuli najemno a rajčata na kostičky. Ředkev nastrouhejte nahrubo.
Po uvaření vejce zchlaďte, oloupejte, nakrájejte na větší kostky a vložte do menší mísy. K vejcím dále přidejte cibuli, ředkev, dijonskou hořčici, řecký jogurt, sůl, pepř, hladkolistou petrželovou nať a rajčata a vše promíchejte.
Nyní si vezměte kváskový chleba a každý plátek rozkrojte napůl. Na půlku naneste vrstvu vaječného salátu, přidejte rukolu, přiklopte druhou půlkou chleba a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními