HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě pod jednou pokličkou se slevou 65 %

Strana 73Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 316 kcal
  • 17 g bílkovin
  • 9 g tuků
  • 39 g sacharidů

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací

Suroviny

4 porce

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Nejprve si uvařte vejce natvrdo: Na vysokém stupni plamene přiveďte k varu osolenou vodu. Jakmile začne voda vřít, vložte do ní vejce a vařte je 8–9 minut na silném plameni.

2

Mezitím si nakrájejte cibuli najemno a rajčata na kostičky. Ředkev nastrouhejte nahrubo.

3

Po uvaření vejce zchlaďte, oloupejte, nakrájejte na větší kostky a vložte do menší mísy. K vejcím dále přidejte cibuli, ředkev, dijonskou hořčici, řecký jogurt, sůl, pepř, hladkolistou petrželovou nať a rajčata a vše promíchejte.

4

Nyní si vezměte kváskový chleba a každý plátek rozkrojte napůl. Na půlku naneste vrstvu vaječného salátu, přidejte rukolu, přiklopte druhou půlkou chleba a podávejte.

TIP
Do sendviče můžete navíc přidat řeřichu nebo rukolu nahradit libovolným salátem.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních