HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 47 Kcal
  • 5 g bílkovin
  • 2 g tuků
  • 3 g sacharidů

Suroviny

6 porcí

Postup přípravy

1

Špenátové listy dejte do mísy a přelijte je vroucí vodou.

2

Ihned poté špenát slijte, vymačkejte z něj zbytky vody a smíchejte ho s ricottou, tvarohem a citronovou šťávou (pokud se vám špenátové listy zdají příliš velké, posekejte je ještě před smícháním na hrubší kusy).

3

Do špenátové směsi přidejte prolisovaný česnek.

4

Směs dochuťte solí a pepřem.

5

Hotovou pomazánku skladujte v lednici a spotřebujte do 3 dnů. Podávat ji můžete s celozrnným pečivem nebo jako dip k čerstvé zelenině.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Toni
27. května 2021

příjemná chuť, zároveň i pikantní po česneku

hodnocení_1251307
Andrea Barabasová
16. května 2021

I přesto, že jsem odpůrkyně pomazánek ... zkusila jsem a za večer padla na večeři 😂 mňam. Miluji špenát a tak jsem jí dala šanci. nelituji

Automaticky přeloženo z slovenštiny

Petra Kahovcova
09. dubna 2021

výborná

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních