![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Špenátové listy dejte do mísy a přelijte je vroucí vodou.
Ihned poté špenát slijte, vymačkejte z něj zbytky vody a smíchejte ho s ricottou, tvarohem a citronovou šťávou (pokud se vám špenátové listy zdají příliš velké, posekejte je ještě před smícháním na hrubší kusy).
Do špenátové směsi přidejte prolisovaný česnek.
Směs dochuťte solí a pepřem.
Hotovou pomazánku skladujte v lednici a spotřebujte do 3 dnů. Podávat ji můžete s celozrnným pečivem nebo jako dip k čerstvé zelenině.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborný recept. Chutnala i mamce a ta špenát v určitých formách nemusí.👍🏻
Top!Místo ricotty jsem dala lučinu.
velmi dobré, byl jsem příjemně překvapen jemnou chutí, která společně s česnekem byla lehce pikantní. Přidal jsem do pomazánky ještě kukuřici a trochu jarní cibulky. Doporučuji.