
Jíme zdravě pod jednou pokličkou se slevou 65 %

Špenátové listy dejte do mísy a přelijte je vroucí vodou.
Ihned poté špenát slijte, vymačkejte z něj zbytky vody a smíchejte ho s ricottou, tvarohem a citronovou šťávou (pokud se vám špenátové listy zdají příliš velké, posekejte je ještě před smícháním na hrubší kusy).
Do špenátové směsi přidejte prolisovaný česnek.
Směs dochuťte solí a pepřem.
Hotovou pomazánku skladujte v lednici a spotřebujte do 3 dnů. Podávat ji můžete s celozrnným pečivem nebo jako dip k čerstvé zelenině.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Nedávala jsem ricottu, ale jiný krémový sýr a velká mňamka
nebyla ricotta tak byl jen tvaroh, ale i tak geniální chutnalo celé rodině. mile překvapilo a určitě budu dělat zas :)
Příjemné překvapení, nedělala jsem naposled!