HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Jarní cibulka

Jarní cibulka není nic jiného než nedozrálá cibule, která trochu připomíná tenčí pórek. Konzumovat se dá jak nať, tak samotná cibulka. Má svěží a nasládlejší chuť než běžná cibule. Složením vitamínů se dá řadit mezi vitamínové bomby – A, B, C, K1, kyselina listová, z minerálních látek v ní najdeme vápník, hořčík, vápník či železo. Pomáhá ke zdravým vlasům, nilným nehtům a u těhotných žen ke správném u vývoji plodu. Jarní cibulka má pozitivní účinky na dýchací cesty, srdce a je používá se jako afrodiziakum. Základní úprava: Dozdobte jí polévky, pomazánky, saláty nebo přílohu nebo ji z ní přímo tvořte. Vynikající je mladá cibulka s vlašskými ořechy.

Recepty, které obsahují Jarní cibulka