![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Do většího hrnce nalijte 1,5 l vody. Vodu osolte a na středním plameni přiveďte k varu.
Mezitím si rozeberte květák na menší růžičky.
Jakmile začne voda v hrnci vřít, přidejte růžičky květáku, hrnec přiklopte pokličkou a vařte 12–13 minut na středním plameni.
Po uvaření květák sceďte a v pánvi rozehřejte na středním plameni máslo.
Jakmile je pánev rozpálená, vložte do ní uvařený květák a za stálého míchání opékejte na středním plameni 6–7 minut.
Poté do pánve přidejte mletý kmín spolu s vejci a pomocí vařečky rozmíchejte.
Společně vše opékejte další 2 minuty.
Jakmile je vajíčko tuhé, vypněte plamen, květákový mozeček rozdělte na jednotlivé porce, každou porci posypte najemno nasekanou jarní cibulkou a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborný lehký oběd, roky jsem nedělala a pochutnala si celá rodina.
Výborný, lehký. Super při vedrech venku.