HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě – Grilovací speciál

Strana 25Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 588 Kcal
  • 42 g bílkovin
  • 42 g tuků
  • 9 g sacharidů

Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)

  • Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
  • Vařte z lednice či ze spíže
  • Oblíbené recepty dostupné offline
Vyzkoušet ZDARMA až na 30 dní

Suroviny

3 porce

Štítky

Postup přípravy

1

Nejprve si důkladně rozpalte gril a připravte si větší mísu na salát. Do mísy vložte na kostičky nakrájená rajčata, najemno nakrájenou jarní cibulku, nahrubo nasekanou bazalku, citronovou kůru, vinný ocet, 2 lžíce olivového oleje, sůl a pepř a vše promíchejte.

2

Mísu se salátem přemístěte do lednice a začněte s přípravou lososa.

3

Filety omyjte a osušte. Stranu bez kůže osolte, opepřete a potřete 1 lžící olivového oleje. Takto připravené filety pokládejte na rozpálený rošt kůží směrem nahoru. Lososa zprudka grilujte z každé strany 2–3 minuty. Poté jednotlivé filety přesuňte na stranu grilu, kde není tak velký žár, gril přiklopte a filety nechte ještě 1 minutu dopéct.

4

Opečené filety přemístěte z grilu na talíř a každou porci podávejte společně s vychlazeným salátem.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních