![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Připravte si hrnec, napusťte do něj dostatek vody a přiveďte k varu.
Poté ztlumte plamen na mírný stupeň, do vroucí vody vložte vejce a uvařte je natvrdo (potrvá to 8–9 minut).
Mezitím si očistěte jarní cibulku a nasekejte ji najemno.
Uvařená vejce oloupejte, nastrouhejte na hrubém struhadle a smíchejte s nasekanou cibulkou, dijonskou hořčicí, citronovou šťávou a smetanovým sýrem.
Hotovou pomazánku dochuťte solí a pepřem a ještě před podáváním ji nechte alespoň 10 minut vychladit v lednici.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborná pomazánka (dělala jsem ji již několikrát), jen nevypadá tak jak je zde prezentována na fotce 😁
Mňam Mňam, akorát bych přidala ještě papriku trochu. Dodá to ještě lepší chuť