HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 491 kcal
  • 19,4 g bílkovin
  • 28,9 g tuků
  • 34,3 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

2 porce

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Cibuli a česnek nakrájejte na malé kostičky.

2

V hrnci rozehřejte na středně silném plameni olej a cibuli a česnek na něm orestujte dozlatova.

3

Pak přidejte červenou čočku, římský kmín a zalijte vodou tak, aby všechna čočka byla ponořena.

4

Vařte na mírném ohni 10 minut, dokud čočka nezměkne. V případě potřeby podlejte další vodou.

5

Jakmile je čočka uvařená, slijte přebytečnou vodu (pokud nějaká je).

6

Osolte, opepřete, přidejte kešú ořechy a rozmixujte najemno.

7

Nechte vychladit v lednici a pak podávejte.

TIP
Podávejte na chlebu s petrželovou natí, opraženými neloupanými dýňovými semínky a čerstvou zeleninou.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Lenka Beránková
16. května 2024

Moc dobrá :) já jsem si tam teda ještě přidala 1 mrkev, ale věřím, že i bez ní je pomazánka super. Díky za recept :)

hodnocení_1237150
Anna Stokłosa
16. dubna 2024

Vynikající!

Automaticky přeloženo

Januše
05. února 2024

výborné

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních