HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 190 kcal
  • 12 g bílkovin
  • 14 g tuků
  • 4 g sacharidů

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací

Suroviny

4 porce

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Nejprve v menší misce rozšlehejte vejce společně s pepřem a solí.

2

V pánvi rozehřejte máslo s olivovým olejem na středním plameni. Přidejte najemno nakrájenou cibuli a opékejte na středním plameni 1–2 minuty.

3

Poté do pánve rozdrobte droždí, přilijte mléko a míchejte, dokud se droždí nerozpustí (potrvá to cca 1–2 minuty).

4

Jakmile je droždí rozpuštěné, přilijte do pánve rozšlehaná vejce, ztlumte plamen na mírný stupeň a míchejte 2 minuty, dokud směs nemá konzistenci míchaných vajíček.

5

Hotovou pomazánku podávejte nejlépe ještě vlažnou.

TIP
Pomazánku servírujte na topinkách z kváskového chleba a každou posypte najemno nasekanou natí z jarní cibulky.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Anička Nováková
06. ledna 2023

já ji mám ráda od malička, maminka nám ji často dělala! je velmi dobrá. Anna

Automaticky přeloženo

Bozena Kluska
28. srpna 2022

A co je v této pastě zdravé? Smažená vejce jsou nejvíc nezdravá, mléko dospělých taky ne a vše se zabíjí vysokou teplotou! 😡

Automaticky přeloženo

vlaj
07. srpna 2021

Výborná. Udělala jsem ji ze 2 kostek droždí (42g) a 3 vajec, což vyšlo asi na 2 velké porce.

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních