
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Nejprve v menší misce rozšlehejte vejce společně s pepřem a solí.
V pánvi rozehřejte máslo s olivovým olejem na středním plameni. Přidejte najemno nakrájenou cibuli a opékejte na středním plameni 1–2 minuty.
Poté do pánve rozdrobte droždí, přilijte mléko a míchejte, dokud se droždí nerozpustí (potrvá to cca 1–2 minuty).
Jakmile je droždí rozpuštěné, přilijte do pánve rozšlehaná vejce, ztlumte plamen na mírný stupeň a míchejte 2 minuty, dokud směs nemá konzistenci míchaných vajíček.
Hotovou pomazánku podávejte nejlépe ještě vlažnou.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
já ji mám ráda od malička, maminka nám ji často dělala! je velmi dobrá. Anna
Automaticky přeloženo z slovenštiny
A co je v této pastě zdravé? Smažená vejce jsou nejvíc nezdravá, mléko dospělých taky ne a vše se zabíjí vysokou teplotou! 😡
Automaticky přeloženo z polštiny
Výborná. Udělala jsem ji ze 2 kostek droždí (42g) a 3 vajec, což vyšlo asi na 2 velké porce.