![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Nejprve v menší misce rozšlehejte vejce společně s pepřem a solí.
V pánvi rozehřejte máslo s olivovým olejem na středním plameni. Přidejte najemno nakrájenou cibuli a opékejte na středním plameni 1–2 minuty.
Poté do pánve rozdrobte droždí, přilijte mléko a míchejte, dokud se droždí nerozpustí (potrvá to cca 1–2 minuty).
Jakmile je droždí rozpuštěné, přilijte do pánve rozšlehaná vejce, ztlumte plamen na mírný stupeň a míchejte 2 minuty, dokud směs nemá konzistenci míchaných vajíček.
Hotovou pomazánku podávejte nejlépe ještě vlažnou.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
já ji mám ráda od malička, maminka nám ji často dělala! je velmi dobrá. Anna
Automaticky přeloženo
A co je v této pastě zdravé? Smažená vejce jsou nejvíc nezdravá, mléko dospělých taky ne a vše se zabíjí vysokou teplotou! 😡
Automaticky přeloženo
Výborná. Udělala jsem ji ze 2 kostek droždí (42g) a 3 vajec, což vyšlo asi na 2 velké porce.