HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě každý den se slevou 75 %

Strana 132Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 182 kcal
  • 9 g bílkovin
  • 11 g tuků
  • 12 g sacharidů

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Suroviny

4 porce

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Stroužky česneku oloupejte, prolisujte do misky a smíchejte s tvarohem, semínky, rýžovou smetanou, najemno nasekanou šalotkou a pažitkou.

2

Hotovou pomazánku dochuťte solí a pepřem a podávejte.

3

* Rýžová smetana je rostlinná alternativa té běžné. Má výraznější chuť a obsahuje méně nasycených mastných kyselin. Dá se použít jak ve studené, tak v teplé kuchyni.

TIP
Místo tvarohu můžete použít domácí smetanový sýr. Recept najdete zde na webu.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Michaela Václavíčková
30. května 2023

Přeji krásný den🙂pazitkovou tvarohovou pomazánky dnes si přeji tvořit s pazitkovymi květy 😍těším se na tvoreni nové .Dam vědět jak chutna 🙂😍

Anička Nováková
06. ledna 2023

perfektní

Automaticky přeloženo

Monika Lengeňová
06. srpna 2022

trochu jsem recept upravila podle stavu spíže... ale byla výborná 😍

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních