
Miska velká Salt & Pepper Artisan – modrá

Namočené mandle slijte, ponechte je neoloupané a dejte je do mixéru (je potřeba výkonnější mixér). Přidejte 750 ml vody a 1 lžíci citronové šťávy a vše rozmixujte na hladkou směs.
Směs z mixéru přemístěte do misky, přidejte 8 lžic rostlinného jogurtu a zamíchejte.
Připravte si větší mísu a zhruba do poloviny ji naplňte vodou o teplotě cca 50 °C. Do takto připravené mísy opatrně postavte misku s jogurtovou směsí (hladina vody by měla sahat nad polovinu misky).
Celou mísu přikryjte utěrkou nebo zabalte do potravinářské fólie a nechte stát při pokojové teplotě do dalšího dne.
Následující den přemístěte hotový jogurt do uzavíratelné misky a dejte do lednice, kde vám vydrží 2–3 dny. Jogurt konzumujte vychlazený.
Získejte sezónní recepty
a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě
jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Jsem nadšená!