HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě každý den se slevou 75 %

Strana 118Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 1933 kcal
  • 2 g bílkovin
  • 213 g tuků
  • 2 g sacharidů

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací

Suroviny

1 porce

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Máslo nakrájíme na menší kostky na kastrolu a necháme rozpustit při středním plameni.

2

Máslo stále míchame, dokud se nám na povrchu nezačne tvořit pěna.

3

Pěnu odebíráme lžící a dáváme pryč. (Tímto se zbavujeme podmáslí a vody. Zbyde nám tedy čistý tuk.)

4

Když už se nám pěna netvoří (je to cca 20 minut) máslo odstavíme a přecedíme přes čisté plátno do uzavíratelné skleněné nádoby.

5

Nádobu uzavřeme až po uplném vychladnutí másla a skladujeme při pokojové teplotě.

6

Takto připravené máslo můžeme běžně používat na pečení, smažení nebo k přímé konzumaci

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

adrianaslovackova@gmail.com
11. března 2021

Je to úplně jednoduché, jen to chce trochu trpělivosti s čekáním na pěnu a jejím odstarňování 😊 Cedila jsem přes gázu.

Nikola Poledníková
17. prosince 2020

Od teď už jen domácí! S to jsem se toho tolik bála! Za půl hodiny hotovo i s umytým hrncem 😄

hodnocení_1196258
#ELA MAŠKOVÁ
19. dubna 2020

Za mě výborné podobné které kupujeme od farmářů , také přepuštěné; ))

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních