![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Troubu předehřejte na 180 °C, připravte si formu na koláč (⌀ 26 cm) a vyložte ji pečicím papírem.
V misce smíchejte kokosový olej, mouku, jogurt, vanilkový extrakt, 70 g medu, 3 vejce a prášek do pečiva a vypracujte těsto. Z těsta oddělte zhruba ¾, tuto část rozválejte a vyložte jí připravenou formu.
V misce vyšlehejte tvaroh, žloutky, citronovou šťávu a 20 g medu a tuto tvarohovou směs naneste na těsto.
Jablka nastrouhejte, promíchejte se skořicí a navrstvěte na tvarohovou směs.
Ze zbylé ¼ těsta vyválejte tenký plát, nakrájejte na proužky a na koláči tvořte mřížky.
Připravený koláč pečte 45–50 minut při 170–180 °C. Před krájením nechte alespoň 30 minut vychladnout.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Poněkud delší příprava ale chutná velmi dobře. Nepřidala jsem žádný cukr či sladilo a ani nebylo třeba. Nevím k čemu je tam napsaný ten jogurt, protože jsem ho ani nepoužila a koláč vyšel stejně super. Doporučuji tento recept.
Automaticky přeloženo
mňam 😃
Báječně