HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 313 kcal
  • 12 g bílkovin
  • 15 g tuků
  • 31 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

16 porcí

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 180 °C, připravte si formu na koláč (⌀ 26 cm) a vyložte ji pečicím papírem.

2

V misce smíchejte kokosový olej, mouku, jogurt, vanilkový extrakt, 70 g medu, 3 vejce a prášek do pečiva a vypracujte těsto. Z těsta oddělte zhruba ¾, tuto část rozválejte a vyložte jí připravenou formu.

3

V misce vyšlehejte tvaroh, žloutky, citronovou šťávu a 20 g medu a tuto tvarohovou směs naneste na těsto.

4

Jablka nastrouhejte, promíchejte se skořicí a navrstvěte na tvarohovou směs.

5

Ze zbylé ¼ těsta vyválejte tenký plát, nakrájejte na proužky a na koláči tvořte mřížky.

6

Připravený koláč pečte 45–50 minut při 170–180 °C. Před krájením nechte alespoň 30 minut vychladnout.

TIP
Podávejte s jogurtem holandského typu (3,5 % tuku).
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Filo
24. ledna 2024

Poněkud delší příprava ale chutná velmi dobře. Nepřidala jsem žádný cukr či sladilo a ani nebylo třeba. Nevím k čemu je tam napsaný ten jogurt, protože jsem ho ani nepoužila a koláč vyšel stejně super. Doporučuji tento recept.

Automaticky přeloženo

hodnocení_1474416
Tereza Mynářová
14. října 2023

mňam 😃

hodnocení_1457390
Hana Hadrovská
08. dubna 2023

Báječně

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních