
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Nejprve si připravte větší mísu. Kuřecí maso očistěte, omyjte, nakrájejte na tenké nudličky a vložte do připravené mísy. Ke kuřecímu masu následně přidejte vejce, kukuřičný škrob, kari koření, sůl a pepř a vše promíchejte.
Ve větší pánvi rozpalte na vysokém stupni plamene olivový olej. Jakmile je olej rozpálený, vložte do pánve maso a zprudka opékejte na vysokém plameni 4–5 minut. Maso občas promíchejte.
Mezitím si nakrájejte cibuli s červenou a žlutou paprikou na tenké nudličky. Chilli papričku nakrájejte najemno, koriandr natrhejte nahrubo a dejte zatím stranou.
Jakmile je maso opečené, přidejte do pánve na nudličky nakrájenou cibuli s paprikami a rajčatový protlak. Snižte plamen na mírný a společně vše opékejte 2–3 minuty.
Poté přidejte sójovou omáčku, 250 ml vody, arašídy, najemno nakrájenou chilli papričku a vše společně provařte 5–6 minut na středním plameni.
Po provaření vypněte plamen, směs rozdělte na jednotlivé porce a podávejte. Každou porci nakonec posypte nahrubo natrhaným koriandrem a sezamovými semínky.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborně 😋
Automaticky přeloženo z němčiny
.
Vynikajici. Jako prilohu sem zvolila ryzove nudle. 🥰