Kuřecà maso
KuĹ™ecĂ maso hraje v našich kuchynĂch prim z mnoha dĹŻvodĹŻ. Je lehce stravitelnĂ© a skoro bez tuku – pĹ™edevšĂm prsa. KdyĹľ uĹľ chcete zhĹ™ešit, tak si vyberte kĹ™idĂ˝lka, která na sobÄ› majĂ vĂce kĹŻĹľe neĹľ masa. Je skvÄ›lĂ˝m pomocnĂkem pĹ™i tvorbÄ› svaloviny, protoĹľe je plnĂ© bĂlkovin, zrychluje metabolismus a bránĂ tÄ›lo proti volnĂ˝m radikálĹŻm. Obsahuje vysokĂ© mnoĹľstvĂ vit. skupiny B, C, A, K, selenu, hořčĂku, draslĂku, vápnĂku, Ĺľeleza a dalšĂch min. látek. Abyste neztratili dĹŻleĹľitĂ© látky, je nejlepšà maso uvaĹ™it v páře nebo v malĂ©m mnoĹľstvĂ vody.