
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Nejprve předehřejte troubu na 200–210 °C a plech vyložte pečicím papírem.
Kuřecí prsa omyjte, osušte, očistěte, osolte a opepřete.
Připravte si 2 hluboké talíře. Do jednoho nasypte kukuřičnou strouhanku se strouhaným parmazánem a do druhého vložte řecký jogurt. Kuřecí prsa obalte nejprve v řeckém jogurtu a následně v kukuřičné strouhance s parmazánem.
Obalená prsa odkládejte na připravený plech a následně dejte péct na 16–18 minut do trouby předehřáté na 200–210 °C.
Než se maso upeče, připravte si dresing na salát. V menší misce smíchejte olivový olej, citronovou šťávu a med. Důkladně promíchejte a poté smíchejte se salátovými listy.
Hotové kuřecí řízky rozdělte do 3 talířů a každou porci podávejte s připraveným salátem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními