HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě do 30 minut se slevou 53 %

Strana 82Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 390 kcal
  • 42 g bílkovin
  • 11 g tuků
  • 26 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

3 porce

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Nejprve předehřejte troubu na 200–210 °C a plech vyložte pečicím papírem.

2

Kuřecí prsa omyjte, osušte, očistěte, osolte a opepřete.

3

Připravte si 2 hluboké talíře. Do jednoho nasypte kukuřičnou strouhanku se strouhaným parmazánem a do druhého vložte řecký jogurt. Kuřecí prsa obalte nejprve v řeckém jogurtu a následně v kukuřičné strouhance s parmazánem.

4

Obalená prsa odkládejte na připravený plech a následně dejte péct na 16–18 minut do trouby předehřáté na 200–210 °C.

5

Než se maso upeče, připravte si dresing na salát. V menší misce smíchejte olivový olej, citronovou šťávu a med. Důkladně promíchejte a poté smíchejte se salátovými listy.

6

Hotové kuřecí řízky rozdělte do 3 talířů a každou porci podávejte s připraveným salátem.

TIP
Tip na servírování: Hotové řízky nakrájejte na plátky, dle chuti pokapejte olivovým olejem nebo řeckým jogurtem a posypte najemno nasekanou hladkolistou petrželí. TIP: Místo salátu vyzkoušejte jako přílohu například dušenou zeleninu, pečenou zeleninu nebo bramborovou kaši.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních