![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Ve větším hrnci rozehřejte na středním plameni 2 lžíce olivového oleje.
Jakmile je olej rozpálený, vložte do hrnce najemno nakrájenou cibuli a opékejte na středním plameni 2–3 minuty.
Poté do hrnce přidejte na kostičky nakrájené brambory, mrkev a petržel, na plátky nakrájené žampiony a bobkový list. Vše opékejte na středním plameni 2–3 minuty.
Jakmile je vše opečené, přilijte 1 l zeleninového vývaru, přidejte sušené houby a směs osolte a opepřete. Hrnec přiklopte pokličkou, stáhněte plamen na mírný a vařte pod pokličkou 23–26 minut.
Jakmile je zelenina měkká, přisypte do polévky sušenou majoránku a podle potřeby dochuťte solí a pepřem.
Hotovou polévku rozdělte do 4 talířů podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Naprosto výborná!! Jen jsem dala navíc prolisovany cesnek nakonec. Dodalo to tu správnou chuť.
Úžasná! Jen dávám jen sušené houby, přes noc namočené - i s vodou, ve které je máčím.
Bramboračka měla velký úspěch! Moc děkuji za recept, určitě budu dělat opakovaně. :)