![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Majoránka původně pochází z oblasti Středozemního moře a Malé Asie. Má jemně kořeněnou, nasládlou vůni i chuť a pro její ozdravné účinky ji používali již staří Egypťané, Řekové i Římané. Jako koření se používá majoránka drhnutá, což je směs sušených listů a květů. Tato drobná květinka je plná vitamínů a minerálů. Obsahuje bílkoviny, sacharidy, vlákninu, hořčík, fosfor, draslík nebo zinek a z vitamínů A, B, C, E či K. Majoránka má široké léčivé účinky. Podporuje obranyschopnost a trávení, dobře bojuje proti otokům, odstraňuje plynatost, kašel a napomáhá vykašlávání hlenů a podporuje tvrobu červených krvinek. Základní úprava: Je skvělá k dochucení polévek, masových pokrmů, luštěnin, domácích paštik či oblíbených bramboráků. Kuchyň vám provoní jak v čerstvém, tak sušeném stavu.