
Sada 3 nožů Opinel

Hlívu očistěte a nakrájejte. Šalotky nasekejte najemno.
V hrnci rozehřejte 2 lžíce ghí (nebo klasického přepuštěného másla), přidejte nasekanou šalotku a smažte ji na mírném plameni, dokud nezměkne a nezesklovatí (potrvá to zhruba 3 minuty).
Do hrnce přidejte nakrájenou hlívu a směs restujte 5 minut na mírném plameni.
Do směsi v hrnci přidejte mletou papriku a kmín, vše zalijte zeleninovým vývarem, hrnec přiklopte pokličkou a nechte vařit 25 minut na mírném plameni.
Uvařenou polévku dochuťte solí, pepřem a sušenou majoránkou, na závěr ji ozdobte snítkou čerstvé majoránky a podávejte.
Získejte sezónní recepty a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Vyborná polévka😁👌👌
Super
Vynikající a rychlá, jen jsem přidala mrkev nastrouhanou 🙂