
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Hlívu očistěte a nakrájejte. Šalotky nasekejte najemno.
V hrnci rozehřejte 2 lžíce ghí (nebo klasického přepuštěného másla), přidejte nasekanou šalotku a smažte ji na mírném plameni, dokud nezměkne a nezesklovatí (potrvá to zhruba 3 minuty).
Do hrnce přidejte nakrájenou hlívu a směs restujte 5 minut na mírném plameni.
Do směsi v hrnci přidejte mletou papriku a kmín, vše zalijte zeleninovým vývarem, hrnec přiklopte pokličkou a nechte vařit 25 minut na mírném plameni.
Uvařenou polévku dochuťte solí, pepřem a sušenou majoránkou, na závěr ji ozdobte snítkou čerstvé majoránky a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Recept super. Hned si davam mezi oblibene.
Na mě trošku mastnější, ale jinak moc dobrá. Snědla celá rodinka👌Přidala jsem bramboru.
vynikající polévka