
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Soba nudle dejte vařit podle návodu na obalu.
Mezitím v hlubší pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte najemno nakrájené šalotky a opékejte je 5–7 minut na středním plameni.
K šalotkám přidejte prolisované stroužky česneku a na kostičky nakrájené očištěné mrkve, cuketu a lilek. Opékejte na středním plameni 10 minut, vše podlijte 100 ml vody a nechte vyvařit.
Přidejte mleté maso a opékejte dalších 5 minut.
Přimíchejte protlak společně s rajčaty a kukuřicí, přiklopte pokličkou a nechte vařit dalších 15 minut. Pokud by se směs přichytávala, přilijte vodu.
Směs okořeňte bazalkou, oreganem a dochuťte solí a pepřem.
Nakonec do pánve přimíchejte i uvařené těstoviny, směs rozdělte do 4 talířů a podávejte.
* Soba nudle jsou tradiční japonská potravina, která se vyrábí ze směsi pohankové a pšeničné mouky.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Průměrný recept, neurazí ale ani uplně nepotěší
moc dobré, ale celkově asi prumernejsi, když porovnáme cena X výkon. Soba nudle jsou docela dost drahé a trochu se mažou. ale jsem ráda, že jsem recept zkusila.
Výborné i bez masa.