![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Připravte si větší hrnec, nalijte do něj olivový olej a rozpalte jej na středním plameni.
Jakmile bude olej dostatečně rozpálený, přidejte cibuli a stále na středním plameni restujte 5–7 minut, dokud cibule nebude zlatavá.
Poté do hrnce vložte mrkev, celer a petržel a restujte dalších 8–10 minut.
Po uplynutí uvedeného času přidejte maso, sůl, pepř, rajčatový protlak, cukr a ocet a vše restujte 5–7 minut na středním plameni.
Ve chvíli, kdy bude směs zarestovaná, ji zalijte vývarem a vodou a přidejte bylinky a koření.
Hrnec přiklopte pokličkou a vše vařte na mírném plameni 1,5–2 hodiny, dokud maso nezměkne.
Až bude maso měkké, vyjměte ho ze základu na omáčku a pomocí tyčového mixéru vše důkladně rozmixujte dohladka (minimálně 3–4 minuty).
Poté maso vložte zpět do omáčky, osolte, opepřete a přidejte žampiony. Hrnec opět přiklopte pokličkou a vše vařte dalších 10–12 minut na středním plameni.
Hotovou omáčku posypte nahrubo nakrájenou hladkolistou petrželovou natí a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Dala jsem méně vody a omáčku jsem nemixovala.Jako přílohu rýži a bylo to skvělé.
mňam
Jednoduché, časově náročnější, ale velmi dobré jídlo! Dala jsem víc masa, místo hovězího jelení a nic jsem nemixovala, omáčka se krásně zredukovala. Určitě zopakuji!