HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 365 kcal
  • 23 g bílkovin
  • 14 g tuků
  • 35 g sacharidů

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Suroviny

4 porce

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Nejprve si předehřejte troubu na 180–185 °C a plech (30 cm × 40 cm) vyložte pečicím papírem.

2

Mezitím si do větší mísy nastrouhejte uvařenou brokolici nahrubo a brambory, parmazán a eidam nastrouhejte najemno. Následně do mísy přidejte špaldovou mouku, bramborový škrob, vejce, 2 lžíce olivového oleje, najemno nasekanou hladkolistou petržel, mletý muškátový oříšek, mletý kmín, sůl a pepř a vše důkladně promíchejte.

3

Ze vzniklé směsi tvarujte na připravený plech karbanátky o průměru 7 cm a výšce cca 2 cm.

4

Jakmile takto zpracujete všechno těsto, vložte plech do trouby a karbanátky pečte 30–33 minut při 180–185 °C.

5

Hotové brokolicové karbanátky rozdělte do jednotlivých talířů a podávejte.

TIP
Karbanátky můžete podávat teplé například s vařenými bramborami nebo i studené například se zeleninovým salátem a jogurtovým dipem.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Ivana Rambouskova
06. února 2024

Je to chutnalo je to mňam

vertresnakovaseznamcz
13. ledna 2024

Karbanátky jsem pekla v horkovzdušné fritéze a super. Inspirovala jsem se v komentářích a přidala jsem česnekový dip. Top recept 🤩

Csillus003
07. ledna 2024

Božský😍

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních