![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Nejprve ve větším hrnci na středním plameni rozehřejte 2 lžíce slunečnicového oleje.
Jakmile je olej rozpálený, do hrnce přidejte najemno nakrájenou cibuli a opékejte 4–5 minut na středním plameni.
Do hrnce s opečenou cibulí přidejte na kostičky nakrájené brambory, na čtvrtiny nakrájené žampiony, najemno nasekaný česnek a mletý kmín a vše opékejte 5–6 minut na středním plameni. Poté přidejte mletou papriku a rajčatový protlak. Vše promíchejte a opékejte ještě další 2 minuty.
Následně obsah hrnce zalijte 500 ml zeleninového vývaru, přidejte rajčatové pyré a směs osolte a opepřete. Hrnec přiklopte pokličkou a směs vařte 15–17 minut na středním plameni, dokud nezměknou brambory.
Jakmile jsou brambory měkké, do hrnce přilijte 100 ml smetany a přisypte scezenou cizrnu. Směs promíchejte a provařte ještě 4 minuty na středním plameni v odkrytém hrnci.
Jakmile je bramborový guláš provařený, vypněte plamen, guláš rozdělte do 4 talířů, posypte jej najemno nasekanou čerstvou pažitkou a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
000
Dobre, ale nic z ceho bych si sedla na zadek. 🤭
.