
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Nejprve si předehřejte troubu na 180–190 °C.
Nachystejte si pekáč (30 cm × 40 cm) a vyložte jej pečicím papírem.
Připravte si těsto: Do mísy prosejte mouku, přidejte prášek do pečiva, kakao a cukr a promíchejte.
Následně přidejte 2 vejce, olej, 300 ml mléka a vše důkladně promíchejte, tak aby vzniklo hladké těsto. To poté nalijte do připraveného pekáče.
Nyní si připravte druhou mísu a v ní vyšlehejte tvaroh, vanilkový extrakt, 2 vejce a 150 ml mléka.
Tvarohovou směs následně naneste lžící na těsto v pekáči a rozprostřete ho po celém těstě tak, aby vzniklo mramorování – lžící přitom pohybujte do tvaru kříže.
V posledním kroku vložte pekáč do vyhřáté trouby a buchtu pečte 25 minut na 180–190 °C.
Následně ji rozkrájejte na 15 kousků a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Málo sladké, spíše hořké
Recept je super ale hodně mouky nebo málo mléka... Já se držela receptu a zbylé mléko, které patří k tvarohu jsem dala do těsta a výborný! Cukr jsem nahradila datlovým sirupem a olej kokosovým olejem.
výborné :)