🥳     Fitrecepty se mění na JÍME ZDRAVĚ. Nové jméno, web a mnohem víc.    Přečtěte si příběh o změně
HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 89 Kcal
  • 3 g bílkovin
  • 1 g tuků
  • 17 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

16 porcí

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 175 °C.

2

V míse smíchejte mouku, ovesné vločky, skořici a prášek do pečiva.

3

Přidejte vanilkový extrakt, tekutý med, přesnídávku, mléko a vejce. Nakonec přimíchejte strouhaná jablka a zamíchejte.

4

Formu na chléb vyložte pečícím papírem a vlijte do ní připravené těsto.

5

Dejte do trouby a pečte 35-40 minut při 165–175 °C.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Alena Zedníková
20. května 2020

chutove dobry, rychla priprava, ale i po 1:20 nebyl dopeceny

Petra Smetanová
19. ledna 2020

Moc dobrý, nejvíc chutnal detem

Beaumont
22. února 2019

Chlebík je dobrý. Není tak přeslazený a suchý díky jablku nastrouhanému v těstě. Pekla jsem ho ale mnohem déle, dokonce nadvakrát, protože i když byla špejle suchá a čistá, tak po vychlazení a rozřezání byl uvnitř nedopečený. Tak si dal repete. Možná i tím ale, nebyl tak nadýchaný. Ale nevadilo mi to. Jinak krásně voní po skořici a jablku...jako žemlovka:)

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních