HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 114 Kcal
  • 0 g bílkovin
  • 0 g tuků
  • 31 g sacharidů

Suroviny

4 porce

Postup přípravy

1

Jablka oloupeme, nakrájíme a vaříme podlité vodou ve velkém hrnci 30 minut do změknutí.

2

Jablka poté rozmixujeme společně s javorovým sirupem a skořicí.

3

TIP: Jablečnou přesnídávku si můžete vychutnat i samotnou, ale není od věci ji mít schovanou ve spíži nebo ledničce po celý rok. Dá se totiž zamíchat do jogurtu k snídani nebo do těsta na palačinky. Používá se i ke slazení a zjemnění dezertů a nebo ji v létě můžete zamrazit do formiček na nanuky.

4

*U sladších jablek můžete sirup a jiná sladidla vynechat.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Morenaflag cs
20. listopadu 2020

super

Renáta Karlovskáflag cs
18. října 2020

Je výborná. Možná příště trošku méně skořice (v reálu je barva trošku tmavší) Definitivně to není naposledy co jsem ji dělala ! ♥

hodnocení_1189707
sovaflag cs
14. října 2020

moc dobré

hodnocení_1178324
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních