HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 114 kcal
  • 0 g bílkovin
  • 0 g tuků
  • 31 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

4 porce

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Jablka oloupeme, nakrájíme a vaříme podlité vodou ve velkém hrnci 30 minut do změknutí.

2

Jablka poté rozmixujeme společně s javorovým sirupem a skořicí.

3

*U sladších jablek můžete sirup a jiná sladidla vynechat.

TIP
Jablečnou přesnídávku si můžete vychutnat i samotnou, ale není od věci ji mít schovanou ve spíži nebo ledničce po celý rok. Dá se totiž zamíchat do jogurtu k snídani nebo do těsta na palačinky. Používá se i ke slazení a zjemnění dezertů a nebo ji v létě můžete zamrazit do formiček na nanuky.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

the_res13
05. prosince 2023

Bohatě stačí půl dávky skořice, jinak výborné! Sladím medem

Martin Veselý
13. července 2023

vynikající

Anička Šťastná
08. března 2023

Super easy and yummy! Jsem zvedava až použiju do pečení 😻

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních