
Jablečná přesnídávka - základní recept
5 min
30 min
Snadné
4 porce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 114 Kcal
- 0 g bílkovin
- 0 g tuků
- 31 g sacharidů
Suroviny
Štítky
Postup přípravy
Jablka oloupeme, nakrájíme a vaříme podlité vodou ve velkém hrnci 30 minut do změknutí.
Jablka poté rozmixujeme společně s javorovým sirupem a skořicí.
TIP: Jablečnou přesnídávku si můžete vychutnat i samotnou, ale není od věci ji mít schovanou ve spíži nebo ledničce po celý rok. Dá se totiž zamíchat do jogurtu k snídani nebo do těsta na palačinky. Používá se i ke slazení a zjemnění dezertů a nebo ji v létě můžete zamrazit do formiček na nanuky.
*U sladších jablek můžete sirup a jiná sladidla vynechat.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
super
Je výborná. Možná příště trošku méně skořice (v reálu je barva trošku tmavší) Definitivně to není naposledy co jsem ji dělala ! ♥
moc dobré