
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Bílky si oddělíme od žloutků.
Troubu si předehřejeme na 180°C. Z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh.
Žloutky vyšleháme s cukrem a olejem.
Ke žloutkové směsi přidáme mouku, prášek do pečiva, skořici a mléko společně s vanilkovým extraktem. Promícháme.
Poté opatrně vmícháme sníh z bílků a nastrouhanou hořkou čokoládu.
Těstem plníme formu na muffiny vyloženou papírovými košíčky a pečeme 25-30 minut při 180°C.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Skvělé! Podle komentářů jsem přidala jablko. Cukru jen 80 g a na mě jsou sladké až moc - takže příště sotva půlku. Množství vyšlo na 18 ks.
Chutnají 👍
Jsou výborné, nejsou přeslazené 🙂 akorát čokoládu jsem rozpustila ve vodní lázni :)