
Sada 3 nožů Opinel

Troubu předehřejeme na 180–185 stupňů.
Ve větší míse smícháme vločky, mouku, jablečnou přesnídávku, prášek do pečiva, agáve sirup, kokosový olej, vanilkový extrakt, vejce, sůl a vytvoříme kompaktní těsto.
Připravíme si menší plech (20 x 30 cm) a vysteleme ho pečícím papírem.
Těsto přelijeme do menšího plechu vystlaným pečícím papírem, posypeme mandlemi, ořechy a pečeme na 180–185 stupňů 30–35 minut.
Získejte sezónní recepty a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Za mě dobré, ale část jablečné přesnidávky jsem nahradila jogurtem a banánem a to mi taky dost zvlačnilo těsto a kokosového oleje jsem dala 3-4 lžíce, výsledek měl texturu buchty a byl vláčný a chuťově bych dala míň banánu, takže příště bych jen namixovala jablecnou presnidavku s jogurtem pro vláčnost ❤️ Ořechy navrch tomu dávají šmrnc
Chuťově výborné. ale opravdu vzhled hodně rozdílný bod obrázku. Asi by to chtěla 2x více surovin, aby byl derezt takto vysoký a více tuku, aby byl tak vláčný.
Na fotce je asi úplně jiné jídlo, protože opravdový výsledek vypadá úplně jinak. A bohužel není vůbec chutný. :/