
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Nejprve si předehřejte troubu na 180 °C a formu na bábovku (⌀ 23 cm) vymažte tukem a vysypte pšeničnou moukou.
Následně do mísy rozklepněte 2 vejce, přidejte xylitol a společně vyšlehejte do pěny. Vzniklou pěnu promíchejte s jogurtem, vanilkovým extraktem a olejem.
V druhé míse smíchejte dohromady všechny sypké suroviny a vmíchejte je k vaječné směsi.
Vzniklým těstem naplňte připravenou formu, těsto uhlaďte a dejte péct do předehřáté trouby na 50 minut při 180 °C.
Upečenou bábovku nechte chvíli zchladnout a poté vyklopte z formy na talíř. Hotovou bábovku rozkrájejte na 12 porcí a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Velmi dobře.
Automaticky přeloženo z polštiny
Výborná a vláčná. Část jogurtu jsem nahradila žervé s mlékem.
Vláčná, ovšem kyselá. Zatím jediná bábovka, která se u nás neuchytila a nesnědla.