
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Čerstvé houby si očistěte a nakrájejte na menší kousky. Totéž udělejte i s mrkví, celerem a bramborami. Šalotky nakrájejte najemno.
Rozpalte pánev, nechte na ní rozpustit ghí a na něm poté na středním plameni osmahněte šalotku (2 minuty).
Sušené houby slijte a spolu s čerstvými houbami a připravenou zeleninou je přidejte k šalotce. Vše podlijte trochou vývaru, přiklopte pokličkou a nechte 5 minut dusit na středním plameni.
Po uplynutí uvedeného času přilijte zbývající vývar, prolisujte do polévky stroužky česneku a vařte na středním plameni, dokud zelenina nezměkne (20 minut).
Nakonec polévku okořeňte a přidejte smetanu. Pokud chcete, můžete polévku rozmixovat.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborná polévka
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Výborné
Naprosto perfektní a rychlá večeře. Přidala jsem trochu octa, protože my máme rádi houbovou polévku dokysela. 😀