![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Pokud používáte sušené houby, dejte je večer předtím namočit do studené vody či jemně osoleného mléka.
Oba hovězí steaky nechte alespoň 30 minut v pokojové teplotě.
Brambory nakrájejte na tenké plátky a dejte do mísy. Přidejte prolisovaný česnek, najemno nasekaný rozmarýn a lžíci olivového oleje. Osolte, opepřete a pořádně promíchejte. Dejte do předehřáté trouby a pečte cca 15 minut na 180 °C (dokud se na bramborách nevytvoří hnědé puchýřky).
Na nepřilnavé pánvi rozehřejte lžíci másla. Maso mezitím osolte a opepřete a poté opečte cca 4 minuty z každé strany. Následně jej z pánve vyjměte a zabalte do alobalu.
Do pánve dejte druhou lžíci přepuštěného másla. Přidejte najemno nakrájenou cibulku a restujte, dokud nezesklovatí (cca 1 minutu).
Přidejte houby, tymián a vinný ocet a restujte ještě 2 minuty.
Hotový steak nakrájejte na plátky. Podávejte s restovanými houbami a opečenými bramborami.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Musím uznat, že je to výborné. A tento recept bude zařazen mezi Top 5 mých oblíbených receptů.
Užili jste si to 14. března!
Příteli moc chutnalo