HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 186 Kcal
  • 10 g bílkovin
  • 13 g tuků
  • 7 g sacharidů

Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)

  • Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
  • Vařte z lednice či ze spíže
  • Oblíbené recepty dostupné offline
Vyzkoušet ZDARMA až na 30 dní

Suroviny

8 kusů

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 180 °C.

2

Brambory oloupejte a nakrájejte na menší kostky.

3

Připravte si hrnec s vroucí vodou, přidejte do něj nakrájené brambory, hrnec přiklopte pokličkou a brambory vařte na mírném plameni doměkka (potrvá to přibližně 15 minut).

4

Než se uvaří brambory, nakrájejte si lososa na menší kousky a jarní cibulky nasekejte najemno.

5

Uvařené brambory slijte, přemístěte do mísy a rozšťouchejte. Poté do mísy přidejte nakrájeného lososa, nasekané cibulky, 1 lžíci dijonské hořčice, 2 lžíce olivového oleje, sůl a pepř a vše důkladně promíchejte.

6

Připravte si plech a vyložte ho pečicím papírem. Ze směsi v míse rukama postupně vytvarujte 8 placek, které obalujte v sezamu a pokládejte na vyložený plech.

7

Plech s plackami přemístěte do předehřáté trouby a pečte 25–30 minut při 170–180 °C.

8

Hotové karbanátky vyndejte z trouby a podávejte s citronem.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Anja Hainzl
29. října 2022

moc se nám to líbilo. případně kratší dobu pečení pro šťavnatější losos.

Automaticky přeloženo z němčiny

Stáňa Knapová
27. ledna 2022

Příjemná chuť, jarní cibulku jsem nahradila žlutou cibulí a taky skvěle fungovalo 👌

Eliška Slavíková
22. ledna 2022

Výborné i s tuňákem.

hodnocení_1294047
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních