HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 186 Kcal
  • 10 g bílkovin
  • 13 g tuků
  • 7 g sacharidů

Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)

  • Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
  • Vařte z lednice či ze spíže
  • Oblíbené recepty dostupné offline
Vyzkoušet ZDARMA až na 30 dní

Suroviny

8 kusů

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 180 °C.

2

Brambory oloupejte a nakrájejte na menší kostky.

3

Připravte si hrnec s vroucí vodou, přidejte do něj nakrájené brambory, hrnec přiklopte pokličkou a brambory vařte na mírném plameni doměkka (potrvá to přibližně 15 minut).

4

Než se uvaří brambory, nakrájejte si lososa na menší kousky a jarní cibulky nasekejte najemno.

5

Uvařené brambory slijte, přemístěte do mísy a rozšťouchejte. Poté do mísy přidejte nakrájeného lososa, nasekané cibulky, 1 lžíci dijonské hořčice, 2 lžíce olivového oleje, sůl a pepř a vše důkladně promíchejte.

6

Připravte si plech a vyložte ho pečicím papírem. Ze směsi v míse rukama postupně vytvarujte 8 placek, které obalujte v sezamu a pokládejte na vyložený plech.

7

Plech s plackami přemístěte do předehřáté trouby a pečte 25–30 minut při 170–180 °C.

8

Hotové karbanátky vyndejte z trouby a podávejte s citronem.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Anja Hainzl
29. října 2022

moc se nám to líbilo. případně kratší dobu pečení pro šťavnatější losos.

Automaticky přeloženo

Stáňa Knapová
27. ledna 2022

Příjemná chuť, jarní cibulku jsem nahradila žlutou cibulí a taky skvěle fungovalo 👌

Eliška Slavíková
22. ledna 2022

Výborné i s tuňákem.

hodnocení_1294047
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních