![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Nejprve si přiveďte k varu osolenou vodou. Jakmile začne vřít, vsypte do ní kolínka a uvařte je dle instrukcí na obalu. Kolínka po uvaření sceďte.
Mrkev oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka.
Na pánev nalijte olivový olej a rozpalte jej na středním plameni. Jakmile bude olej rozpálený, vložte do pánve cibuli a mrkev a společně restujte 6–7 minut. Po uplynutí uvedeného času přidejte protlak, sladkou papriku a vinný ocet a vše vařte 13–14 minut na středním plameni.
Jakmile bude směs zarestovaná, přidejte do pánve rajčata z plechovky, vývar, černé olivy a nakrájená cherry rajčátka a vše společně vařte 9–10 minut na středním plameni.
V momentě, kdy bude mrkev měkká, vypněte plamen, přidejte uvařená kolínka, máslo a nať z jarní cibulky, dochuťte oreganem, solí a pepřem, promíchejte, rozdělte na jednotlivé porce a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Moc nenadchlo, kromě sem tam kyselkavější chutě z rajčat, je to takové nijaké
super rychlé dobré jídlo a s chilli to nemá chybu.
👍