
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Brambory a cuketu si nastrouháme do větší mísy.
Do mísy přidáme majoránku, vejce, vločky namleté na jemno a prolisované stroužky česneku.
Těsto osolíme a opepříme. Pokud směs pustí vodu, slijeme jí.
Pokud je stále těsto moc řídké, přisypeme mleté ovesné vločky. Pokud naopak husté, můžeme přidat trochu mléka.
Naběračkou naléváme těsto na pánev s rozehřátým olivovým olejem a opékáme cca 3 minuty z každé strany.
Bramboráky podáváme s řeckým jogurtem smíchaným s nasekaným koprem a ozdobené uzeným lososem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
.
Automaticky přeloženo z němčiny
Velmi dobrý pár, udělám několikrát.
Automaticky přeloženo z Maďarštiny