UzenĂ˝ losos
UzenĂ˝ losos se vyrábĂ vyuzenĂm rybĂho masa s pĹ™idánĂm dalšĂch látek – soli, regulátory kyselosti, konzervanty apod. RozhodnÄ› vám zpestřà jĂdelnĂÄŤek, ale vzhledem k tomu, Ĺľe se jedná o tuÄŤnou rybu, nenĂ vhodnĂ˝ pĹ™i redukÄŤnĂ dietÄ›. Pro nÄ›koho mĹŻĹľe bĂ˝t i hĹŻĹ™e stravitelnĂ˝. Našemu zdravĂ uzenĂ˝ losos pĹ™ispĂvá vitaminy sk. B, E, A, C, kyselinu listovou, sodĂk, selen, zinek, fosfor, Ĺľelezo, meÄŹ, vápnĂk, mangan, draslĂk a hořčĂk. VybĂrejte pouze produkty, kterĂ© jsou vyrobenĂ© pouze z rybĂho masa a soli. MÄ›l by bĂ˝t nakrájenĂ˝ na tenkĂ© rovnomÄ›rnĂ© plátky se stejnomÄ›rnou barvou. VyhnÄ›te se potrhanĂ˝m filetám s vidtelnĂ˝mi barevnĂ˝mi skvrnami. ZákladnĂ Ăşprava: VyjĂmá se s tÄ›stovinami, v salátech, pomazánkách, vrapech apod.