HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 304 Kcal
  • 8 g bílkovin
  • 19 g tuků
  • 25 g sacharidů

Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)

  • Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
  • Vařte z lednice či ze spíže
  • Oblíbené recepty dostupné offline
Vyzkoušet ZDARMA až na 30 dní

Suroviny

12 kusů

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 175 °C.

2

Mouku smíchejte v jedné míse s práškem do pečiva. Tvaroh s medem, olejem, mlékem a vejci vyšlehejte v druhé míse.

3

Obsah obou mís spojte a těsto nalijte do vymazané formy (20x30cm).

4

Rebarboru očistěte, nakrájejte na malé kousky, smíchejte s 2 lžícemi medu a vyskládejte do formy na těsto.

5

Nakonec si připravte drobenku. Do misky dejte máslo, mleté i plátkové mandle, vločky a med. Rukama vše promněte a drobenku rozdrobte na rebarboru.

6

Koláč dejte péct do předehřáté trouby při 175° C na 25-30 minut.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

PéťaT.
31. srpna 2022

Vynikající. Dělala jsem z ječné mouky :)

hodnocení_1269916
Kousalová Lucie
19. června 2022

Koláč je vynikající, pochutnali jsme si, díky za recept, přidali jsme si k tomu bílý jogurt se zakysanou smetanou ☺️. Jen jsem při pečení pořád měla pocit, že je to nedopečené, tak jsem dělala déle. Ale je tam slabší vrstva těsta a větší rebarbory, takže se to tak zdá, tak jen pro pomoc ostatním 🥰

hodnocení_1243736
Mísa Pučelíková
14. května 2022

Moc dobrý koláč.

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních