HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 304 kcal
  • 8 g bílkovin
  • 19 g tuků
  • 25 g sacharidů

Extra vstřebatelný Hořčík pro ten nejkvalitnější spánek

  • Jednička na trhu
  • Zatočí s únavou
  • Pomůže od křečí
Více informací

Suroviny

12 kusů

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 175 °C.

2

Mouku smíchejte v jedné míse s práškem do pečiva. Tvaroh s medem, olejem, mlékem a vejci vyšlehejte v druhé míse.

3

Obsah obou mís spojte a těsto nalijte do vymazané formy (20x30cm).

4

Rebarboru očistěte, nakrájejte na malé kousky, smíchejte s 2 lžícemi medu a vyskládejte do formy na těsto.

5

Nakonec si připravte drobenku. Do misky dejte máslo, mleté i plátkové mandle, vločky a med. Rukama vše promněte a drobenku rozdrobte na rebarboru.

6

Koláč dejte péct do předehřáté trouby při 175° C na 25-30 minut.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Žaneta Molischová
09. května 2024

Naprosto luxusní! Vláčný, ne moc sladký, opravdu vynikající. Místo mandlí jsem dala strouhaný kokos do drobenky (30g) a místo medu čekankové slazení (50g). Rozhodně jej ještě zkusím i s jiným ovocem. 👌🏼

hodnocení_1266595
Barbora Hofmanová
06. května 2024

Koláč je božský, vylepšili jsme ještě přidáním skořice. 😋

E.Tal
27. dubna 2024

Velmi jednoduchý a chutný dort. doporučuji

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních