![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Troubu předehřejte na 175 °C.
Mouku smíchejte v jedné míse s práškem do pečiva. Tvaroh s medem, olejem, mlékem a vejci vyšlehejte v druhé míse.
Obsah obou mís spojte a těsto nalijte do vymazané formy (20x30cm).
Rebarboru očistěte, nakrájejte na malé kousky, smíchejte s 2 lžícemi medu a vyskládejte do formy na těsto.
Nakonec si připravte drobenku. Do misky dejte máslo, mleté i plátkové mandle, vločky a med. Rukama vše promněte a drobenku rozdrobte na rebarboru.
Koláč dejte péct do předehřáté trouby při 175° C na 25-30 minut.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Naprosto luxusní! Vláčný, ne moc sladký, opravdu vynikající. Místo mandlí jsem dala strouhaný kokos do drobenky (30g) a místo medu čekankové slazení (50g). Rozhodně jej ještě zkusím i s jiným ovocem. 👌🏼
Koláč je božský, vylepšili jsme ještě přidáním skořice. 😋
Velmi jednoduchý a chutný dort. doporučuji
Automaticky přeloženo