
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Troubu předehřejte na 175 °C.
Mouku smíchejte v jedné míse s práškem do pečiva. Tvaroh s medem, olejem, mlékem a vejci vyšlehejte v druhé míse.
Obsah obou mís spojte a těsto nalijte do vymazané formy (20x30cm).
Rebarboru očistěte, nakrájejte na malé kousky, smíchejte s 2 lžícemi medu a vyskládejte do formy na těsto.
Nakonec si připravte drobenku. Do misky dejte máslo, mleté i plátkové mandle, vločky a med. Rukama vše promněte a drobenku rozdrobte na rebarboru.
Koláč dejte péct do předehřáté trouby při 175° C na 25-30 minut.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
S rebarborou chutná dobře skoro všechno a tohle nebyla výjimka
Lahodný dort. Udělala jsem to s 250 g tvarohu a ještě dosladila medem a erytritolem. Já použila mraženou rebarboru (po rozmrazení je potřeba vymačkat šťávu)
Automaticky přeloženo z polštiny
Vynikající. Dělala jsem z ječné mouky :)