HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 343 kcal
  • 7 g bílkovin
  • 19 g tuků
  • 31 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

12 porcí

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Připravte si dortovou formu (⌀ 25 cm) a vyložte ji potravinářskou fólií.

2

V kuchyňském mixéru rozmixujte všechny ingredience na korpus.

3

Vzniklou hmotu natlačte do připravené dortové formy a dejte do lednice.

4

Umyjte mixér, dejte do něj ingredience na náplň a rozmixujte je v hladkou hmotu bez hrudek. Tu pak naneste na korpus.

5

Koláč dejte odležet do lednice přes noc (nebo alespoň na 6 hodin).

6

Rozdělte na 12 stejných dílů a podávejte.

TIP
Podávejte ozdobené kakaovými boby a sušenými malinami.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

bzxt5vqmvp@privaterelay.appleid.com
16. března 2023

Na korpus umixujeme předem namočené a slité datle 200g s 50g kešu,50g mandlí a 50g kokosu, nakonec vmícháme 100g jemných ovesných vloček. Vzniklou hmotu natlačíme do kruhové formy a dáme vychladit. Na náplň umixujeme avokádo, dva banány, 3 lžíce kakaa, 2 lžíce agávového sirupu a 200g předem namočených kešu ořechů. Hotovou náplň nalijeme na korpus, vychladíme a krájíme.

Juliana Samselyová
27. února 2023

Nemyslím, že je to těžké na rozluštění. Suroviny jsou pěkně odděleny mezerou, horní část korpusu a dolní část plná. No to jsou zkušenosti z pečení. :)

Automaticky přeloženo

Iveta Saskőiová
21. února 2023

No nevím, ale pro mne je jasné, co je korpus a co nádivka. Po avokádo je korpus a od avokáda a všechno ostatní nádivka. Je to možná tím, že mám zkušenosti s raw pečením. A moje rada, nomočte si datle a také kešu ořech alespoň na 2 hodiny do vody. Samozřejmě vodu slít 😊 A ještě, chuť tohoto dortu je výborná!

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních