HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě s Fitrecepty II se slevou 75 %

Strana 172Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 141 kcal
  • 4 g bílkovin
  • 8 g tuků
  • 12 g sacharidů

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Suroviny

12 porcí

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 180 °C.

2

Ve větší míse smíchejte všechny ingredience na tmavé těsto.

3

Pečicí formu (30 cm × 30 cm) vyložte pečicím papírem, nalijte do ní těsto a dejte stranou.

4

Poté připravte světlé těsto. Ve větší míse společně vyšlehejte smetanový sýr, řecký jogurt a med.

5

Světlé těsto rovnoměrně navrstvěte lžící na to tmavé, poté ho rozprostřete nožem a vytvořte tak mozaiku.

6

Pečicí formu s těstem vložte do předehřáté trouby a pečte při 170–180 °C 20–25 minut.

7

Hotovou mramorovou buchtu nakrájejte na 12 stejně velkých kousků a podávejte.

TIP
Buchtu můžete po upečení podélně rozříznout a naplnit tvarohem smíchaným se stévií.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Barbora Polášková
16. března 2024

Výborný koláč! Do korpusu jsem nedávala více cukru, než je v receptu, ale do náplně ano. Vše bylo hodně tekuté, a tak jsem pekla déle (50 min.).

hodnocení_1377682
Adéla Drozdíková
10. října 2021

.

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních