![Prémiový kolagen s kys. hyaluronovou, vit. C a 8 látkami pro krásné vlasy, nehty, pleť (příchuť jahoda) 🍓](https://jz.img0.cz/media/product/img/beauty-drink-cz-small_nTs3zvO.png.276x276_q85_crop.png)
Prémiový kolagen s kys. hyaluronovou, vit. C a 8 látkami pro krásné vlasy, nehty, pleť (příchuť jahoda) 🍓
![Reishi](https://jz.img0.cz/media/product/img/reishi-small_zQwRALo.png.276x276_q85_crop.png)
Troubu předehřejte na 190 °C.
V míse smíchejte mouku, ovesné vločky, rozmixované ovesné vločky, skořici a kypřicí prášek.
V druhé míse vyšlehejte vejce s medem, mlékem a kokosovým olejem.
Obsah obou mís spojte a vytvořte těsto.
Plech vyložte pečicím papírem.
Z těsta vytvarujte pomocí namočené lžíce 5 stejně velkých koleček a dejte na plech. Dejte péct do trouby při 180–190 °C na 12 minut.
Mezitím vyšlehejte ricottu s tvarohem a medem.
Kolečka vyndejte z trouby a nechte vychladnout.
Vychladlá kolečka pomažte ¾ ricottové náplně a naskládejte na sebe. Zbylou náplní potřete okraje a vrch korpusu.
Nakonec medovník obalte z boku a z vrchu mletými vlašskými ořechy.
Před podáváním dejte medovník alespoň na 1 hodinu do lednice.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
nevim jestli to bylo že se mi nepovedl nebo špatný recept ale něco se nepovedlo a nechutnal nikomu z domácností
super
Automaticky přeloženo
Chuťově dobré, ale platy jsou docela tuhé. Nevím kde jsem udělala chybu.