HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě s Fitrecepty

Strana 196Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 276 Kcal
  • 9 g bílkovin
  • 16 g tuků
  • 23 g sacharidů

Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)

  • Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
  • Vařte z lednice či ze spíže
  • Oblíbené recepty dostupné offline
Vyzkoušet ZDARMA až na 30 dní

Suroviny

16 porcí

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 190 °C.

2

V míse smíchejte mouku, ovesné vločky, rozmixované ovesné vločky, skořici a kypřicí prášek.

3

V druhé míse vyšlehejte vejce s medem, mlékem a kokosovým olejem.

4

Obsah obou mís spojte a vytvořte těsto.

5

Plech vyložte pečicím papírem.

6

Z těsta vytvarujte pomocí namočené lžíce 5 stejně velkých koleček a dejte na plech. Dejte péct do trouby při 180–190 °C na 12 minut.

7

Mezitím vyšlehejte ricottu s tvarohem a medem.

8

Kolečka vyndejte z trouby a nechte vychladnout.

9

Vychladlá kolečka pomažte ¾ ricottové náplně a naskládejte na sebe. Zbylou náplní potřete okraje a vrch korpusu.

10

Nakonec medovník obalte z boku a z vrchu mletými vlašskými ořechy.

11

Před podáváním dejte medovník alespoň na 1 hodinu do lednice.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Alžběta Janečková
30. října 2022

Chuťově dobré, ale platy jsou docela tuhé. Nevím kde jsem udělala chybu.

Anežka Knapová
20. září 2022

Velice dobré. Dala jsem mascarpone místo ricotty

Ludmila Marčišová
19. září 2022

nevím co jsem udělala špatně, ale vůbec nechutná dobře a je tuhý. Na medovník je málo sladký i když jsem přidala lžíci medu do ricotty

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních