HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě každý den se slevou 75 %

Strana 196Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 276 kcal
  • 9 g bílkovin
  • 16 g tuků
  • 23 g sacharidů

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací

Suroviny

16 porcí

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 190 °C.

2

V míse smíchejte mouku, ovesné vločky, rozmixované ovesné vločky, skořici a kypřicí prášek.

3

V druhé míse vyšlehejte vejce s medem, mlékem a kokosovým olejem.

4

Obsah obou mís spojte a vytvořte těsto.

5

Plech vyložte pečicím papírem.

6

Z těsta vytvarujte pomocí namočené lžíce 5 stejně velkých koleček a dejte na plech. Dejte péct do trouby při 180–190 °C na 12 minut.

7

Mezitím vyšlehejte ricottu s tvarohem a medem.

8

Kolečka vyndejte z trouby a nechte vychladnout.

9

Vychladlá kolečka pomažte ¾ ricottové náplně a naskládejte na sebe. Zbylou náplní potřete okraje a vrch korpusu.

10

Nakonec medovník obalte z boku a z vrchu mletými vlašskými ořechy.

11

Před podáváním dejte medovník alespoň na 1 hodinu do lednice.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Alenahybxjxb
24. května 2024

nevim jestli to bylo že se mi nepovedl nebo špatný recept ale něco se nepovedlo a nechutnal nikomu z domácností

Teresa Sztengert
12. prosince 2022

super

Automaticky přeloženo

Alžběta Janečková
30. října 2022

Chuťově dobré, ale platy jsou docela tuhé. Nevím kde jsem udělala chybu.

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních