HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě každý den se slevou 75 %

Strana 196Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 276 kcal
  • 9 g bílkovin
  • 16 g tuků
  • 23 g sacharidů

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti várskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací

Suroviny

16 porcí

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 190 °C.

2

V míse smíchejte mouku, ovesné vločky, rozmixované ovesné vločky, skořici a kypřicí prášek.

3

V druhé míse vyšlehejte vejce s medem, mlékem a kokosovým olejem.

4

Obsah obou mís spojte a vytvořte těsto.

5

Plech vyložte pečicím papírem.

6

Z těsta vytvarujte pomocí namočené lžíce 5 stejně velkých koleček a dejte na plech. Dejte péct do trouby při 180–190 °C na 12 minut.

7

Mezitím vyšlehejte ricottu s tvarohem a medem.

8

Kolečka vyndejte z trouby a nechte vychladnout.

9

Vychladlá kolečka pomažte ¾ ricottové náplně a naskládejte na sebe. Zbylou náplní potřete okraje a vrch korpusu.

10

Nakonec medovník obalte z boku a z vrchu mletými vlašskými ořechy.

11

Před podáváním dejte medovník alespoň na 1 hodinu do lednice.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Teresa Sztengert
12. prosince 2022

super

Automaticky přeloženo

Alžběta Janečková
30. října 2022

Chuťově dobré, ale platy jsou docela tuhé. Nevím kde jsem udělala chybu.

Anežka Knapová
20. září 2022

Velice dobré. Dala jsem mascarpone místo ricotty

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních